Welkom op de website van Meerendonk Afbouw in Rijen

Meerendonk Afbouw is gespecialiseerd in plafonds voor particulieren, bedrijven, winkels en instellingen. Wij begeleiden uw complete project, van ontwerp en advies tot de uitvoering en de levering van materialen. Ook voor speciale wensen op het gebied van plafonds bent u bij Meerendonk Afbouw aan het goede adres.

Wij zijn een jong bedrijf met een ruime ervaring (25 jaar) op het gebied van afbouwwerk, plafonds, wanden en timmerwerk. Inmiddels hebben wij meer dan 700 projecten op het gebied van plafonds gerealiseerd.  Bij Meerendonk Afbouw bent u bij een vertrouwd adres. Of het nu gaat om een plafond in een winkel of kantoorpand. Een mooi plafond in uw huiskamer en daarbij behorende koven. Wij staan garant voor het uitvoeren van de werkzaamheden binnen de afgesproken tijd en het beschikbare budget.

Ook alles voor particulieren

Meerendonk Afbouw is gespecialiseerd in plafonds, maar biedt voor particulieren een breed scala aan werkzaamheden aan, van de aanleg van electriciteit tot het inbouwen van een (schuif)kast. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor vrijwel alle voorkomende werkzaamheden. Waar nodig schakelen wij ervaren onderaannemers in. Wij komen bij particulieren voor het monteren van een plafond. Maar de extra werkzaamheden die hierbij komen kijken, zoals een extra stopcontact, extra tegelwerk, koven of stukadoorswerk kunnen door ons worden uitgevoerd. 

Aanvullende werkzaamheden.

Bij Meerendonk afbouw kunnen particulieren ook terecht voor extra aanvullende werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:
- kozijnen
- dakkapel
- vloeren
- (schuif) kasten op maat
- leveren van materialen zoals armaturen en spots.

Voor voorbeelden kunt u ons fotoalbum bekijken.


Meerendonk Afbouw  -  Rijen  -  Tel. 06 5132 5680 / 0161 224 042  -  E-mail rob.meerendonk@gmail.com